Senarai Product Sold Di Ebay

by Mar 10, 2020

Saya biasa terima soalan daripada customer yang beli Panduan Export Mudah;

“Sis Dila, saya tak tahu la nak list produk apa?”

“Apa produk yang sesuai untuk saya masukkan dalam ebay?”

Okey, bila ada yang baru join, memang kadang kala jadi blur jap.

Kalau baca dalam panduan dan follow sharing saya di channel telegram Bisnes Santai Bersama Sis Dila, memang banyak saya kongsikan idea product sold di ebay.

Tapi takpa, kat sini saya nak share 10 item yang korang boleh masukkan dalam listing di kedai ebay masing-masing. Dah tahu terus take action tau!

1) Frakta Ikea Shopping Bag (Large) 

2) Appeton Multivitamin Plus Infant Drops

3) Anlene HEART PLUS Instant Low Fat Milk Powder

4) Brands Essence Of Chicken

5) Choki Choki Stick 11g

6) New Ensure Gold Vanilla

7) Himalaya Salt Mint Candy Lemon Flavor

8) Karihome Goat Milk Infant Formula

9) Tupperware MM Modular Mates

10) Yu Yee Oil Cap Limau Baby Oil

Okey, cukup dah 10 item untuk korang mula bina kedai ebay sendiri. Macam mana nak setup bisnes ebay, korang boleh terus rujuk panduan ya.

Saya doakan korang semua terus sukses dalam bisnes ebay ni. Jatuh dan bangun adalah perkara biasa, tetapi kita tak boleh give up. 

Jalan terus, ok!

ARTIKEL BERKAITAN

10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

Ada masanya kita berada di atas dan ada juga masa kita berada di bawah. Itulah roda kehidupan yang sentiasa berputar. Ada kalanya berjaya ada kalanya tidak. Ianya berputar-putar. Tetapi apakah ciri-ciri untuk kita berjaya dalam apa jua bidang yang kita usahakan?...

Cara Buat Pinjaman Rumah Hasil Bisnes Di Ebay

Cara Buat Pinjaman Rumah Hasil Bisnes Di Ebay

Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana boleh buat pinjaman rumah hasil berbisnes di ebay. Sebenarnya tak susah nak buat pinjaman perumahan ataupun kereta kalau tahu caranya. Sis Dila nak korang semua tahu bahawa bisnes di ebay ni memang real bisnes. Iyalah...

Cara Hantar Produk Ke Luar Negara

Cara Hantar Produk Ke Luar Negara

Korang ada yang takut nak buat bisnes di ebay sebab risau pasal urusan pos. Jangan risau sebab kita ada solusi untuk masalah korang tu. Bayangkan, kalau takda pos antarabangsa, mana mungkin kita semua boleh jana income di ebay kan. Tapi hakikatnya memang ada di...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *