Apa Yang Diajar Dalam Panduan Export Mudah

by Sep 9, 2020

Dalam blogpost kali ini, Sis Dila nak kongsikan dengan korang tentang apa yang diajar dalam Panduan Export Mudah.

Sis Dila nak korang tahu bahawa ini adalah ebook / panduan yang paling complete Sis Dila pernah jumpa – yang mana ajar tentang bisnes di ebay secara step by step.

Sebelum korang tanya, Sis Dila nak bagitahu terus. Ebook Export Mudah ni ada dalam protected web jvwarrior.com

So, memang sangat secure dan korang akan dapat ID personal untuk login ke dalam web. Acah-acah macam zaman belajar universiti kan, semua belajar online je.

Kat dalam web ni dah tersedia helpdesk system untuk kita tanya soalan secara direct kepada owner ebook Export Mudah.

Siapa lagi kalau bukan Sifu Farhan, Sifu Fazley dan Sifu Asari kan. Best ke best sangat kalau boleh tanya soalan direct macam ni?

Okey, nak lebih faham, jom tengok gambar kat bawah ni.

Rasa excited tak tengok gambar yang Sis Dila share tu?

Fuhh, secara keseluruhan memang best sangat ebook ni. Terbaik dan sesuai sangat newbie yang zero tentang ilmu bisnes di ebay.

Serius memang best sangat ebook Export Mudah ni. Korang tengok 3 tajuk yang awal pun dah ada feeling yang kita memang wajib ada ebook ni.

Korang tak cukup wow lagi ke?

Takpe, sekarang Sis Dila nak share dengan korang – topik-topik penting yang ada dalam ebook. Sis Dila screenshot ruangan ebook Export Mudah, exclusive untuk korang yang nak sangat tahu tentang ni.

Ada 31 topik utama dan korang hanya perlu slide gambar yang Sis Dila share di bawah ni untuk tengok keseluruhan tajuk ya.

Ehh, cop!

Bukan itu je yang ada dalam ebook Export Mudah. Lagi best, ada penambahan content / updated info untuk kita sebagai pembeli ebook.

Semua tahu bila berniaga online ni akan sentiasa ada perubahan kan. Lagi-lagi bisnes yang libatkan platform online antarabangsa, banyak do and don’t yang kita kena ambil peduli.

Jadi, bila ebook sentiasa ada info yang terkini – ia memang sangat membantu kita untuk lebih fahami bisnes di ebay.

Setakat ini dah ada 8 content baru yang di update. Bermakna, ada 39 topik secara keseluruhan di dalam ebook sehingga tarikh ini (09.09.2020)

Contoh content yang di update ada dalam gambar di bawah.

Sis Dila yakin, semua ilmu ni sangat penting untuk kita terus mengorak langkah dalam berbisnes di ebay.

Jadi, Sis Dila nak recommend sangat-sangat untuk korang yang sedang baca post ini untuk cepat-cepat grab Panduan Export Mudah.

Kenapa kena cepat?

Sebab kita nak mula buat bisnes sekarang dan tak tahu bila ebook akan naik harga. Untung bila kita grab dengan harga murah, masih boleh dapat content yang terkini.

Mana tahu dengan pelaburan yang sedikit ini, korang boleh dapat income 4 angka (hampir setiap hari) hasil daripada berbisnes di ebay. Kita cuba ya!

Best kan tengok transaction sahabat kita ni. Buat bisnes santai-santai pun boleh dapat hasil macam ni.

Apa yang lagi best bila kita ada Panduan Export mudah ialah support system yang disediakan.

Kita ada sahabat dalam support group yang sentiasa bersemangat dan support each other untuk buat bisnes ebay betul-betul. Support group memang win untuk kita kongsi dan terima ilmu baru.

Dan atas sebab apa pun, matlamat utama kita semua adalah nak berjaya kan. Jadi, jom kita fokuskan dengan bisnes di ebay ni sampai berjaya. Never give up!

Terus klik butang di bawah untuk dapatkan ebook Panduan Export Mudah ya. Kita jumpa dalam support group.

ARTIKEL BERKAITAN

Cara Nak Mulakan Bisnes Di Ebay

Cara Nak Mulakan Bisnes Di Ebay

Ramai yang masih blur tentang bisnes di ebay. Ada yang tertanya-tanya, macam mana kita nak mulakan bisnes di ebay. Sebenarnya bisnes di ebay ni tak lah susah mana. Lagi-lagi bila kita ada guideline yang boleh di follow. Jadi, kat sini Sis Dila nak share 1 video...

Apa Kata Mereka Yang Dah Berjaya Buat Bisnes Di Ebay

Apa Kata Mereka Yang Dah Berjaya Buat Bisnes Di Ebay

Sekarang dah makin ramai sahabat ebay Sis Dila yang berkongsi kisah kejayaan mereka berbisnes di ebay. Alhamdulillah, syukur sangat sebab dah makin tersebar luas ilmu berbisnes di ebay. dan ada sahabat yang boleh support each other untuk sama-sama grow berbisnes di...

10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

Ada masanya kita berada di atas dan ada juga masa kita berada di bawah. Itulah roda kehidupan yang sentiasa berputar. Ada kalanya berjaya ada kalanya tidak. Ianya berputar-putar. Tetapi apakah ciri-ciri untuk kita berjaya dalam apa jua bidang yang kita usahakan?...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *