Take a fresh look at your lifestyle.

Cara Kempis Perut Dengan Cepat

169

Walau makan kerap, perut tetap kempis.. Ha.. ini cara dia ;

6 CARA KEMPISKAN PERUT DENGAN CEPAT ❤️

1-Makan sikit tapi kerap

Jangan tunggu sampai terlalu lapar baru nak makan. masa ni kita akan makan banyak.

2-Kurangkan makan nasi (karbohidrat). 

Jika sebelum ni makan sepinggan cuba kurangkan ke separuh sahaja

Sumber : Berita Harian

3-Masa makan teratur.

Sarapan sebelum kol 9, makan tengahari sebelum kol 2 dan makan malam sebelum kol 8

Kurangkan garam dalam makanan

Kurangkan makan jajan dan makanan masin.

Garam berlebihan dalam badan akan sebabkan air bertakung dalam badan dan kandungan lemak meningkat.

Banyakkkan pengambilan ikan.

Ambil ikan dalam 3 kali seminggu pun dah ok dah.

6- Sapukan Gel Persona ke perut dengan pusingan membulat. 

Gel ini akan membantu mengeluarkan angin dalam badan especially perut. Proses penghadaman makin lancar dan perut cepat kempis.

Sangat sesuai untuk wanita yang ada masalah perut susah kempis selepas melahirkan anak.

Sis Dila memang pakai ni sejak 2019 lagi 

Dapatkan Gel Persona kat sini

Pakai dengan girdle ni memang selesa sungguh. Perut pun cepat kempis.

Yang seronoknya, lepas sapu Gel Persona ni di perut, angin asyik keluar je. Kentut lah…sendawa lah.

Lepas kelaur angin, memang selesa badan. rasa ringan je.

Tu yang senang membuang dan perut cepat kempis tu.

Ada yang siap bagi husband pakai lagi.

Kalau orang laki yang tak jaga makan ni pun boleh kempis perut, apatah lagi kita orang pompuan kan… kunci dia hanya kena konsisten.

Once dah konsisten, in shaa Allah adalah hasil dia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.