SIS DILA OPEN KELAS ONLINE UNTUK KORANG YANG NAK INCOME MACAM NI. 10 ORANG SAHAJA!

 30 MAC – 2 APR 2020

[ 8.30 – 10.30 PAGI]

Hari ni nampaknya Sis Dila ada ramai geng! Ramai yang kerja kat rumah je.

Sebelum ni cuma geng² bisnes online je yang duduk rumah. Now hampir satu Malaysia.

By the way, bila tengok komen² kat FB, rasa kesian jugak. Bukan semua yang duduk rumah tu gaji jalan.

In fact ada yang unpaid leave, yang kena cuti 3 bulan dan yang kena “cuti terus”!

Nampaknya bulan ni mungkin banyak la bil² yang tertunggak. Itu pun belum tentu bulan depan dah ok.

Kalau still tak ok, nak makan apa? Saving dah la tarak…😭

Hope jangan sampai ada yang terdesak sampai terpaksa pinjam Ah Long or mencuri / menipu!

Untuk Sis Dila, rasa bersyukur sangat² sebab sebelum ni dah setahun buat bisnes affiliate dan Ebay.

Bila ada isu Covid-19 ni, nampak effect dia tak teruk sangat. Alhamdulillah sale masih lagi jalan.

Actually, Sis Dila dan team ada merancang untuk buat kelas online bermula minggu depan untuk ajar orang buat bisnes affiliate. 

Kenapa affiliate?

Sebab affiliate ni masyuk dan boleh cepat dapat income berbanding bisnes lain.

Harga yang kami bincang adalah sekitar RM750 untuk 4 hari. Tapi bila berlaku isu Covid-19 ni, kami rasa tak sampai hati pula nak proceed harga tu.

So semalam meeting, kami decide harga baru sempena Covid-19 iaitu RM299 sahaja!

Nak join sekarang?

Ini kriteria dan syarat yang melayakkan kalian untuk jadi sebahagian daripada geng kelas online ini.

-Newbie

– Ada laptop / desktop + webcam

– Ada earphone / headphone

– Internet laju (tengok youtube tak sangkut)

– Boleh bagi komitmen 2 jam di rumah masing-masing setiap pagi (8.30 pagi-10.30 pagi, 30 March-2 April 2020)

APA YANG AKAN DIPELAJARI DALAM KELAS ONLINE?

Dalam kelas tu nanti korang akan belajar beberapa topik penting iaitu :

1) Pengenalan Affiliate

Mungkin ramai yang masih blur / skeptikal tentang “affiliate’.

So untuk permulaan kita akan kasi clear dulu.

2) Cara pilih produk

Tak semua produk profitable.

In fact hanya sebahagian je yang insyaAllah boleh buat kita untung besar dan berpanjangan.

3) Marketing

Dalam bab ni kita akan ajar cara sediakan bahan marketing dan tarikh ribuan prospek secara percuma atau sedikit bayaran je!

4) Auto & Semi-Auto Close sale

Dalam kebanyakkan kes, sale berlaku secara auto.

Tapi ada kalanya kita jugak perlukan “personal touch” terutamanya pada yang hubungi kita secara personal.

So kedua-dua topik ni kita akan cover.

5) Consistency

Macam mana nak konsisten buat marketing?

Macam mana nak konsisten tarik ramai prospek setiap hari?

Macam mana nak maintain setiap bulan maintain 4-5 angka komisen.

Dan banyak lagi.

Ilmu-ilmu ni la yang kami apply untuk hasilkan income 5-6 angka dalam masa lebih kurang setahun.

 

So kepada korang yang nak merasa income macam tu, boleh lah register laju-laju sebelum terlambat!

INI CERITA MEREKA YANG DAH JOIN KELAS ONLINE BATCH 1

KELAS AKAN BERMULA DALAM MASA

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jadi, apa tunggu lagi?

Nak dapat ilmu premium dengan lebih pantas, terus daftar untuk join sesi kali ini.

Semoga tindakan kalian untuk ubah hidup pada saat ini akan dipermudahkanNya.