Take a fresh look at your lifestyle.

Memang Mudah Guna Tisu Boleh Basuh Ni

111

Tisu boleh basuh ni memang memudahkan kerja!

Antara banyak-banyak racun Shopee.. ini antara yang super best.

Walau harga murah start RM2.79 je, tapi memang puas hati.

Tisu Boleh Basuh

Kalau nak beli ni, better beli kat sini. Kat kedai ini je yang murah

Dia punya feel memang best sangat. Pelengkap bagi suri rumah macam Sis Dila ni yang selalu kat dapur.

Lenyap segala masalah stress dengan kain lap yang dari putih bertukar warna gelap.

Dari kain suci murni cepat je bertukar warna dan penuh kesan minyak lap dapur, lap meja, lap makanan tumpah….

Kadang kalau lupa nak basuh, kain tu jadi berlendir dan menggelikan..

Sudahnya masuk tong sampah lah jawab dia.

Memang sayang nak buang, sebab kain elok lagi. Tapi apakan daya.

Sejak pakai tisu boleh basuh ni, dah tak ada masalah tu.

Kegunaan Tisu Boleh Basuh

Lap apa sahaja, minyak ke, kesan makanan tumpah ke, semua boleh basuh. 😍

Nak perah, tenyeh-tenyeh, sabun.. silakan dengan happynya.

Dah 3-4 kali pakai, buanglah tanpa rasa bersalah.

Satu gulung ada 50 helai. Kalau nak cantik beli yanga da corak tu.. Harga dia dalam RM3 lebih je.

Yeah.. tak nyesal beli 3 gulung terus.

So gais… are you ready to this poison?

p/s – Tag bestfriend korang yang rajin masak, sure dia suka ni 😉

Ada yang nak belajar cara buat engat pisang yang sangat sedap? Boleh tengok resepi kat sini ye

Leave A Reply

Your email address will not be published.