10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

10 Ciri Orang Berjaya Bertahan Lama Di ebay

Ada masanya kita berada di atas dan ada juga masa kita berada di bawah. Itulah roda kehidupan yang sentiasa berputar. Ada kalanya berjaya ada kalanya tidak. Ianya berputar-putar. Tetapi apakah ciri-ciri untuk kita berjaya dalam apa jua bidang yang kita usahakan?...
Cara Buat Pinjaman Rumah Hasil Bisnes Di Ebay

Cara Buat Pinjaman Rumah Hasil Bisnes Di Ebay

Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana boleh buat pinjaman rumah hasil berbisnes di ebay. Sebenarnya tak susah nak buat pinjaman perumahan ataupun kereta kalau tahu caranya. Sis Dila nak korang semua tahu bahawa bisnes di ebay ni memang real bisnes. Iyalah...
Cara Hantar Produk Ke Luar Negara

Cara Hantar Produk Ke Luar Negara

Korang ada yang takut nak buat bisnes di ebay sebab risau pasal urusan pos. Jangan risau sebab kita ada solusi untuk masalah korang tu. Bayangkan, kalau takda pos antarabangsa, mana mungkin kita semua boleh jana income di ebay kan. Tapi hakikatnya memang ada di...
Cara Untuk Buat Sale Setiap Hari

Cara Untuk Buat Sale Setiap Hari

“Sis Dila, macam mana nak konsisten dapat sales setiap hari ya?” “Sis Dila, saya dah 2 bulan tak ada sales di ebay. Macam mana ni?” ” Sis Dila, saya dah buat listing tapi takda buyer pun.” “Sis Dila, akaun ebay saya kena...
Cara Kira Profit Margin Jual Produk Di Ebay

Cara Kira Profit Margin Jual Produk Di Ebay

Ramai yang masih tak tahu nak kira profit margin yang kita jual di ebay. Main letak je harga. Last-last kita yang rugi nanti. Nak jual ebay ada formula pengiraannya. Saya nak share contoh formula dan barang yang korang nak jual di ebay. Contoh produk : Ubat nyamuk...